Fine-art / removals

FINE ART / AUKTION

fairplay shipping a/s har gennem mange år serviceret kunder med særlige behov for pakning og transport af kunst. Hver opgave er for os unik og behandles sådan. Vi går ikke på kompromis med pakningen, som til enhver tid vil beskytte emnet optimalt under transport, det være sig med fly, skib, bil eller kurer. Vi har konstant fokus på at forbedre og videreudvikle vores pakke metoder og udnytte nye pakkematerialer / udstyr.

Et eksempel på en unik opgave: et skrøbeligt kunstværk, som skulle ligge ned under biltransport, transportkassen måtte under ingen omstændigheder tiltes under transport. Løsningen blev at montere shock & tilt indikatorer på kassen, som ville aktiveres såfremt kassen blev håndteret på anden vis end vandret, som booket. Transportkassen kom frem til kunden uden aktivering af shock & tilt indikatorer!

Vi sætter en ære i at kombinere god pakning med gode transport priser og benytter udelukkende kendte transportører, som vi kan stå inde for og som leverer på samme niveau som Fairplay Shipping. Ligeledes har vi et stærkt agent netværk, som er behjælpelige, når vi har kunder, der har behov for hjælp med import fortoldning og levering på destinationen. Vi benytter udelukkende agenter, som vi kender og er destinationen ny for os, søger vi altid referencer inden vi vælger agent.

fairplay shipping a/sudfører dagligt pakke opgaver for emner købt på auktionBruun Rasmussen og Lauritz.com henviser deres kunder til os, vi vurderer hvordan vi bedst kan pakke og transportere emnet og giver tilbud direkte til kunden. Vores primære fokus er at sikre, at emnerne pakkes, så de kan klare transporten til destinationen.

Emner købt på auktion spænder bredt lige fra små glasting til større vaser, malerier, lamper og møbler – herunder ofte designer møbler, som kræver ekstra fokus.

Ved ankomst til vor terminal tages der billeder af emnet inden pakning. Ligeledes dokumenteres selve pakkeprocessen og den færdige pakning.

Alle emner, der pakkes i papkasser, vil blive pakket i adskillige lag bobleplastik samt flamingo chips eller flamingo foring og dernæst i en stærk yderkarton – dvs. dobbeltkarton pakning. Se nedenfor:

Mindre malerier kan med fordel pakkes i teleskop kartoner – er det i glas og ramme vil vi altid anbefale at glasset fjernes inden pakning og forsendelse. Se nedenfor:

Større malerier pakker vi i finerkasser, som op til en vis grænse kan sendes med kurer, hvilket holder prisen nede. De helt store malerier pakker vi i finerkasser med vinger eller liggende i kasser med strøer – igen hver opgave er unik og tilpasses det specifikke emne. Disse kasser vil typisk blive sendt med bil (indenfor Europa) eller fly. Se nedenfor:

Møbler og designer møbler pakkes gerne i pallecontainer, speciel palle eller lukket transport kasse – igen valget af pakkemetode afhænger af emnet.

Hos fairplay shipping a/s har vi et tæt samarbejde mellem kontor og terminal. Vores pakketeam sætter en ære i at udføre ethvert job til perfektion, hvilket også kan ses på vores tæt på nul statistik.

Fine Art / Auktionsteamet har en bred erfaring med alle former for transport og pakning og ingen opgave er for stor eller lille til at vi vil byde på den. Vi tænker altid ud af boksen, så vi kan sikre, at den pris vi giver til vores kunde er den bedste, dog altid med fokus på at forsendelsen skal frem uden skader.

Vores vision er at være unik og detaljeorienteret indenfor global logistik og transport og vi efterlever dagligt vores mission, som er at levere ”just as promised”.

Tekst på vej. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.​​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Som full service leverandør tilbyder fairplay shipping a/s, en bred vifte af produkter.

Om dit behov er en integreret shipping afdeling, eller du har brug for rådgivning i forbindelse med indfortoldningen, brug for kurer sendinger eller trekantshandel

​– så kan fairplay shipping  a/s leverer det produkt du har brug for.

I kraft af, at fairplay shipping a/s prioriterer efteruddannelse af vores medarbejdere kan du være sikker på, at få en professionel behandling hver gang du henvender dig til os.​

fairplay shipping a/s​  -  ​Industriholmen 7, 2650 Hvidovre  -  CVR: 27979289  -  Tlf.: +45 3677 1700  -  E-mail: fairplay@fairplay-shipping.dk